joi, 27 mai 2010

Gândindu-mă la tine

      Pierd vremea într-o cuşcă ce urlă tacit în mine. Sinceritatea nu este bună, ea nu are culoare şi nici râvnă, aşa că mă las sedus de nişte litere care mă mint cu calm. Ascult muzică şi mă dezbrac de orice cuvânt care mă înfăşoară. Timpul este un pion care scutură regina de coarne,  răstoarnă valori şi pune munţi în loc de ceruri, tu eşti un timp mort care putrezeşte în mine lăsând anecdote criptice şi culmi ce ţin să fie greu de atins. Ştii că orice om are o vestă care îl separă de restul? Chiar dacă suntem legaţi de mâini şi de picioare, chiar dacă sălăşluim, cum ar spune Heidegger, avem, totuşi, un glonţ care ne strecoară de orice altceva, de altcineva. Glonţul meu este în tine, rana este cea care vindecă orice străpungere presărată de timp, sânge şi ghimpi, pentru a putea spune, acum: totul este bine. Scriu şi zidesc gânduri, nu asta spune Platon, şi mai târziu Nietzsche? Ştiu că mă asculţi în taină, eu fiind oglinda în care s-au spart toate visele tale. Te-am învelit cu deşertul meu!  

9 comentarii:

`n`deea`s blog spunea...

foarte frumos :x plin de...iubire... "Ştiu că mă asculţi în taină, eu fiind oglinda în care s-au spart toate visele tale. Te-am învelit cu deşertul meu!"

Dreamer spunea...

Sinceritatea e buna, in sine, dar modul in care e primita de ceilalti o face sa isi piarda din importanta.
Oamenii nu vor sa fii sincer cu ei, desi uneori se scot la iveala adevaruri. Dar poate adevarul e asa greu de primit. Nu stiu.
Spun asta gandindu-ma la...tine!

Gaby3a spunea...

uneori cuvintele nu au rost si totusi avem nevoie de ele.u stii sa-ti legi foarte bine cuvintele:)

George Colang spunea...

Deea@ merci:)


Dreamer@ Si ma rog ce adevar ai tu cu privire la mine? Lumineaza ma te rog, spune tot ce ai de spus, asa e moral si sincer, nu? astept

Anonim spunea...

Foarte frumos scris!
Citesc cu interes tot ce scrii, chiar daca nu postez nimic.

George Colang spunea...

gaby@ Multumesc:)


teodora@ Daca tot citesti cu interes, atunci te astept si cu un rol mai activ, chiar vreau sa aud si alte pareri. Multumesc mult. Sunt incantat sa aud si de alte persoane care ma citesc si mi confirma. Eu vad doar statistica, stiu ca sunt citit, dar cine sunt persoanele respective, cum gandesc, ce ar putea sa aduca nou, nu vad, deci....bine te am gasit:)

dreamer spunea...

Nu e vorba de tine, autorul articolului. E un alt tine. Sper ca ai inteles.

Anonim spunea...

O, ba da, sinceritatea este buna, este baza fara de care nu se poate porni nimic bun cu adevarat! Nu are culoare, dar albeste totul. :)

Anonim spunea...

:P acum am vazut si linkul din blog, catre aproaealb. :):)