duminică, 24 octombrie 2010

Ceea ce eşti este frumos aşa…


   
    Fiecare clipă merită să fie sorbită de noi, de nesaţul sângelui din noi, nu trebuie să ne lăsăm purtaţi de iluzia fericirii nepământene, trebuie, chiar dacă ne este greu, să încercăm să parcurgem fiecare secundă cu minciuna supremă de a te poticni în ceva mic, dar totuşi mare.

     
Nu cred că ne este dat să suportăm chinul fericirii, noi aşa mici, cu nişte iluzii aşa mari; ar fi păcat şi chiar banal să fim în continuă stare de exaltare, mai bine să ne cuprindem cu ceea ce avem, cu lumea noastră aşa murindă, cu himerele şi tot ceea ce nu ne convine, pentru că, fie vorba, nu avem nimic altceva mai bun de făcut decât să ne ducem viaţa în braţe ca bietul Sisif.  Citeşte mai departe...

6 comentarii:

Interzisa. spunea...

Nu imi place titlul...ma zgarie pe creier

George Colang spunea...

lacrimi@ Nu vrei sa l schimb pentru tine?

Gaby3a spunea...

hmm..cred ca ne concentram prea mult asupra unor lucruri pe care noi,undeva in sinea noastra,le consideram importante si uitam de acele detalii care de fapt ne definesc ca oameni...offff mah george ce sa facem cu lumea asta?:)) fiecare din noi se gandeste la ceva cand nu are ce face dar nimeni nu schimba nimic.si nu cred ca o sa se intample ceva prea curand..plus ca in 2012 murim:)) anyway discutie provocatoare(ca intotdeauna)

George Colang spunea...

Gaby3a@ Este buna provocarea, de ficare data ne scoate din pestera! :)

danutz spunea...

Ma inclin! Multumesc pentru vizita! Pana la urma blogul isi dovedeste utilitatea: m-a ajuta sa cunosc multi oameni minunati!

George Colang spunea...

Danutz@ Multumesc si eu! Ma bucur ca am dat peste tine. Te mai astept pe aici! :)