marți, 9 martie 2010

Cum ajunge lumea pe blogul meu?


     În urmă cu ceva timp am intrat pe un blog, iar acolo, am dat peste un articol - în care erau expuse cuvintele cheie după care intrau oamenii pe acel blog. Ideea mi s-a părut interesantă şi, după ce mi-am implementat un sistem care să-mi arate câţi utilizatori mă citesc, am găsit şi cheia care avea să mă ducă spre doleanţele celor care accesează Google. Şi acum, să trecem la fapte şi să comentăm unele dintre cele mai fascinante sintagme!
Unele femei sunt frumoase când suferă - Aici, cu siguranţă, avem un psiholog în devenire. Aş fi curios să văd cum a ajuns la concluzia de faţă.
Soluţii offshore - Nu ştiam că am ajuns un reper aşa de important. Eu, soluţii?
Calitatea voinţei - Aici avem de a face cu un specialist în filosofie. Ştie!
Remedii pentru dragoste neîmpărtăşită - Păi, dacă este nespusă, cum să ajungem la soluţii!? Nu îi înţeleg pe unii.
Problema fiinţei la Aristotel - ca orice filosof, Aristotel are o problemă, şi nu orice problemă,  a fiinţei. Aş spune că încă cu Thales începe problema asta, nu o spun eu, ci tocmai Aristotel.
Când femeia se joacă cu inelul - Ce face?
Suferă bărbaţii când femeia este indiferentă - păi, ăla, mai sus, spunea că femeia este frumoasă când suferă, înseamnă că bărbatul este frumos când femeia este indiferentă, nu?
Gânduri frumoase despre femei - ei, aici este distinsul sau pretinsul galant, cel care oferă flori femeilor şi care le citează versuri din Offshore. Minunat!
Fraze frumoase despre femei frumoase - Aici este apogeul! Tipul acesta caută nişte cuvinte care să-i aducă femei, dar nu orice femei, femei frumoase! Genial!
Ms frumoase pentru femei frumoase - Aici avem o cădere transcendentală, căci amicul, prost din fire, caută soluţii rapide de agăţat. Acesta este tipul care bate cu pumnul în masă, ferm, care ştie ce vrea, nu se joacă, el e direct. Vine, recită citatul din Offshore, cu intonaţie, apăsat, şi pe urmă întreabă: la mine sau la tine? Oare câte femei s-au „culcat“ cu cuvintele lui Offshore?
Femeia este o enigmă - Aş spune la fel şi despre bărbat. Oricum, aici avem de a face cu tipul misterios, cel care se joacă cu ţigara şi care agaţă cu tot felul de mizerii din Freud, ăsta probabil că are părul lung, genul de om care se uită pe sub fire, ca să te doboare încet cu izul lui metafizic.
Omul fericit: Un ideal de turmă! Oare cine a zis asta? Oricum, mare om, hai, filosof!
Offshore ascultă:



25 de comentarii:

alex_blue spunea...

Tu cum de ai ajuns prin camera 21? Sau asta e blogul de care spuneai?

Mrs Dalloway spunea...

stii cum am ajuns pe blogul asta minunat? :)
I have to thank the Stumble button ;))
(e un toolbar de la mozilla :P)

George Colang spunea...

alex@ cu siguranta nu esti singurul care face acest lucru. nu e asta blogul de care ziceam. acest fapt se intampla acum vreun an. blogul tau l am gasit pe blogspot, simplu.

George Colang spunea...

Mrs Dalloway@ si ce face mai exact acel buton?

Gabi spunea...

daca stau sa ma gandesc bine,nici nu mai stiu cum de am ajuns pe blogul tau:)

George Colang spunea...

gabi@ probabil ca erai in cautare de replici de agatat! :)) si regreti ca ai ajuns pe blogul meu?

gica spunea...

Fete, fete si ultraviolete ti-au patruns in piele, pantaloni si ghete?

George Colang spunea...

gica@ nu mie, eu nu am scris acele articole in sensul in care se cauta pe net. eu nu am nicio vina daca exista oameni practici, care cauta in orice abstract, o modalitate de a castiga ceva.

Anonim spunea...

eu nu nstiu cum ai ajuns tu la mine pe blog, cert este ca tu ai ajuns primul. apoi eu pe aici. dar...de intaia data de cum am intrat am avut vaga impresie ca tu cauti sa " recrutezi" oameni care sa iti viziteze blogul. eu sunt una din cele " recrutate" asta este cert, cert mai este ca nu scrii porcarii. dar...e o forma destul de miseleasca de a iesi in evidenta...eh...trebuia sa iti gasesc si un defect nu? :d

George Colang spunea...

curly@ nu este o forma murdara atata timp cat nu exista alta. nu sunt singurul, si cum ai spus si tu, daca nu era ceva care sa te incite, nu ramaneai, asa ca tot raul spre bine...

Anonim spunea...

deci nu m-am inselat.... pe undeva tot e o forma murdara de publicitate.
dar...nu cred ca asta conteaza cel mai mult.

George Colang spunea...

curly@ vream sa spun ca totul este publicitate in general. cati nu ti au dat add sa zicem, dar ai sortat, valoarea se vede, orice ar fi, dar ca sa se vada, trebuie sa fie cunoscuta, nu pot sa stau intr un colt si sa urlu - sunt cel mai frumos si destept - dar nu ma vede nimeni.

Mrs Dalloway spunea...

stumble e o chestie foarte misto:
dai pe google "stumble upon" si instalezi toolbarul de-acolo. apoi selectezi domenii de interes, si gata :)
poti sa incepi sa te joci. stumble button iti arata site-uri foarte misto. in cazul blogurilor, e tot acolo un buton care e un fel de stumble de blogspot sau wordpress :)

George Colang spunea...

mrs dalloway@ interesant. nu stiam, dar e bine daca apar acolo, insa la ce domenii apar?

Anonim spunea...

e murdar pentru ca nu ai fost echitabil. alegerile ne apartin cat si modalitatea prin care ne facem cunoscuti, dar nu am inteles partea cu " add" cine sa imi dea add si unde? s-ar putea sa nu fie la fel pt amandoi...

George Colang spunea...

curly@ add pe blogspot ..la friends.

Anonim spunea...

pfff...nu mi-a dat nimeni add pe blog :)) bine probabil pt ca am un blog " sortat" pe o singura tema iar in al doilea rand ii fac publicitate doar pe mess la mine si mai sunt cateva bloguri pe care chiar le urmaresc. asa ca pe mine nu ma intereseaza atat de tare sa fie cunoscut. cu toate ca mi-am dat seama care este tactica ta pot sa spun ca nu este decat pe jumatate gresit ce faci, dar este treaba ta. :)

George Colang spunea...

curly@ nu este tactica mea. este ceva ce se practica, iar acum nu mai este cazul, blogul are deja resurse, asta se intampla acum cateva luni, deci nu e ceva anormal. cum spuneam, ceea ce te face sa revii este calitatea si nu faptul ca m ai gasit pe blogspot sau eu pe tine, nici nu tin minte, ideea e ca altii o fac in exces si tot asa raman. ar fi absurd sa zic ca lumea intra pe blog ptr ca am intrat eu pe blogul lor acum 3 luni, am statistica in josul paginii, numarul este impresionant, iar cei mai multi vin de pe google, cautand probleme pe diverse teme de filosofie sau ca sa mai agate niste fete, precum in articolul cu pricina. este impresionant, zilnic sunt vizitat de peste 100 de unici, asta e un lucru mare, pentru un blog ce depinde de o platforma precara. ca sa ti mai spun si ca sunt pers de care nu stiam, persoane care mi au creat bannere sau care ma aveau in blogrol, desi eu nu aveam blogroll. nu incerc sa ma laud, ci sa contrabalansez afirmatia cu cei care vin de pe blogspot, repet, statistica o poti vedea live, jos, si in dreapta, blogul este citit de multe persoane, chiar daca nu comenteaza. iti multumesc ptr intelegere

Anonim spunea...

sa te faci mare atunci :)

George Colang spunea...

curly@ nu tin sa ma fac mare, tin sa fiu asa cum sunt, blogul nu arata nimic din ceea ce este un om, este o alta modalitatea de a ne sustrage de la problemele reale.

Ligia Trîncă Căpătan spunea...

eu nu stiu cum m dat de "tine" ...
insa mi-a placut ce am citit, cat am rasfoit prin scrierile tale...

din cate am dedus eu, daca cineva da search pe google, cuv. "femeie" ...are toate posibilitatile sa ajunga pe aici...
interesan :)

George Colang spunea...

Ligia@ Nu stiu daca este suficient sa scrie doar "femeie", caci sunt o groaza de articole pe tema asta, dar mai ajunge lumea, cel putin din Chisinau am cativa abonati zilnic care cauta "fraze pentru femei". Multumesc ca ai dat de blogul meu si ca ti place! :) te mai astept.

Anonim spunea...

invatat o multime

silvia spunea...

Din cate imi amintesc, am ajuns aici, rasfoind blogurile pe care le urmaresc :) Si nu regret ca te-am descoperit:)

Andrei spunea...

excelent materialul..chiar mi-a placut sa iti citesc blogul, desi am ajuns pe el dupa criterii de cautare care nu au nici cea mai mica legatura cu continutul in sine a blog-ului tau. Si pentru solutii offshore (definit ca si echivalent a optimizarii fiscale) poti sa intri pe http://taxfreezone.wordpress.com