luni, 12 iulie 2010

O plimbare cu barca

8 comentarii:

Site Brasov spunea...

Echipa Site-Brasov realizeaza site-uri profesionale cu preturi incepand de la 99 RON. Avand o experienta de peste 5 ani in domeniu, webdesigneri nostrii va ofera garantia unui site bine facut. Noi va facem site-ul si il aducem printre primele pozitii in cautarile de pe Google, Yahoo, Bing,AOL etc.

Pentru cei ce au deja un site, prin serviciile noastre de SEO optimizam site-ul dorit astfel incat numarul de vizitatori sau de potentiali cumparatori poate creste cu peste 25-30%.

NEW! Acum va punem blogul pe domeniu .com .net .org .biz sau .info la cele mai mici preturi!

Contact la www.site-brasov.blogspot.com sau la adresa de e-mail site_brasov@yahoo.com

silvia spunea...

Frumoasa sceneta, talentati actori, frumoase subiecte. Din cate am observat, dialogul atinge mai multe teme, dar toate conduc spre iubire. Oare si barbatii sufera din dragoste iar noi, femeile suntem indiferente la suferinta lor ori ne urmam mereu propriul scop? Mi-a facut placere sa-i revad pe acesti mari actori. Mi-ai facut o seara deosebit de placuta. Multumesc :)

George Colang spunea...

Silvia@ Ma bucur sa aud asta:)Cred ca toti suferim, numai ca depinde si de persoana si de modul in care percepem noi ca trebuie sa sufere celalalt.

silvia spunea...

Corect, depind de modul de perceptie si circumstante :)

George Colang spunea...

Silvia@ sau incorect. depinde de ochiul privitorului:)

Anonim spunea...

Interesant! Pentru alte condiţii ale intelectualului scriitor accesaţi blogul Gheorghe Apetroae Sibiu, Poezii şi eseuri. Cu stimă!

julia spunea...

f tare filmuletz:)

julia spunea...

f tare filmuletz:)