duminică, 7 noiembrie 2010

Bărbaţii nu urăsc bărbaţi?

   

     După toată nebunia evoluţionistă prin care am văzut că femeile se luptă pentru o coastă de bărbat, ar trebui, acum, să vedem cum apare încrâncenarea masculină! Când hotărăsc ei, într-un final, să-şi mişte fundul? Deşi nu ne vine să credem, leoaica este cea care atacă şi caută hrană. Dacă vreţi, leoaica este singura care se pune în raza glonţului. Leul, regele prin definiţie, hotărăşte să atace doar o singură dată: când îi este pus în pericol statul. Cu alte cuvinte, când un alt leu râvneşte la ceea ce are el mai scump, adică la fotoliu şi femelă. Cam aşa stau lucrurile şi cu noi. Bărbaţii, atâta timp cât se simt iubiţi, ţinuţi în braţe, nu au de ce să-şi mişte fundul. Ştiu că totul urmăreşte o logică meschină ce se învârte în jurul lor. Bărbatul îşi arată colţii doar în proximitatea pericolului. Normal, al pericolului văzut din perspectiva lui, şi nu neapărat a femeii. Citeşte mai mult...

4 comentarii:

Filip spunea...

Exista barbati si exista persoane de sex masculin.
Prin definitie sunt barbat si daca ma iau dupa zodie zodie sunt leu,
culmea coincidentei:). Logic ma opresc destul de repede din alergat dupa o femeie de frica sa nu trec la tema articolului precedent.
Daca fata nu vrea inseamna ca nu ii place de mine si nu are rost. Mai usor sa gasesti alta oferta decat sa investesti intr-una fara sorti de izbanda.
In concluzie, apeland la ''vasta'' mea experienta, este nevoie de coloana ''verticala'' .

George Colang spunea...

Verticala? :)) Frumos spus. Dar, te ai gandit ca poate tipa vrea sa te puna putin pe jar, sa vada daca te dai batut sau nu?

Filip spunea...

Pai sti tu, cand te intalnesti cu ea te uiti in ochii ei. Daca nu se dilata pupila cand te vede iti pierzi vremea. Acuma sper sa nu se dilate de frica. :)
Oricum se simte diferenta daca cineva te pune pe jar sau nu are interes. Eu unul sunt leu batran si imi dau seama. Semnele spun totul.
O zi buna!

George Colang spunea...

Filip@ Da, faza cu pupila e geniala, dar e valabila si pentru situatii de genul - vine cainele si ma musca:)) E bine daca ti dai seama:) La fel, o zi faina! :)