joi, 10 decembrie 2009

Când este o femeie frumoasă?

-->

      Începutul este întotdeauna cel mai greu. Adesea, ne lăsăm cuprinşi de nevoia elementară de a cuprinde totul cu voinţa noastră sentimentală. O dorinţă ce se lasă violată de însăşi miza cu care se prepară, cu iluzia că putem prinde totul sub papucul steril al raţiunii noastre. De fapt, nici nu avem un instrument, avem doar frânturi rupte de realitate. Însă, de realitatea compusă de noi, căci fiecare aduce în soarta persoanei iubite un rol care se lasă, în ultimă instanţă, sedus de voinţa noastră goală, dar şi ideală. Şi atunci, noi exprimăm în persoana de lângă noi un fior ce se lasă greu de atins. Mai bine spus, sufletul nostru se revarsă tacit în dorinţele aşa-zis obscure, ca apoi să se concretizeze în datul din faţa noastră.

       Aşadar, când este o fată frumoasă? Nu este tocmai atunci când nu ţine morţiş să se perfecţioneze pentru o lume ce oricum o falsifică? Oglinda în care se scaldă este doar un pretext pentru imperfecţiunile pe care le ascunde cu ardoare. O femeie este puternică atunci când lumea ei arată ca o oglindă; atunci când reuşeşte să-şi ascundă însăşi slăbiciunile, doar pentru a erupe în golul care o desparte de peronul concret al vieţii sale. O femeie frumoasă nu aşteaptă niciodată în gară. O femeie frumoasă nu-şi ascunde cu ardoare imperfecţiunile. Dimpotrivă, face haz de necaz. O femeie este frumoasă atunci când este vulnerabilă, căci puterea ei derivă tocmai din această nebuloasă ascunsă bărbaţilor. O femeie este frumoasă atunci când zâmbeşte ca o lacrimă, dar şi invers. O femeie este frumoasă atunci când erupe cu naturaleţea ei. O femeie este frumoasă atunci când se joacă cu cuvintele la fel cum se joacă şi cu sufletele celor din jurul ei. Citeşte articolul mai departe. Dă click aici. 

88 de comentarii:

Rebirthing spunea...

O femeie frumoasa trebuie sa indeplineasca toate cerintele pe care le-ai mentionat, pt a fii frumoasa sau are dreptu sa ii mai scape cate o cerinta ?! (pura curiozitate :D )

George Colang spunea...

Rebirthing @ eu nu cred ca am vorbit de un set de legi ce se aplica cu rigoare cuiva. tu ce crezi, are sau nu are ?

Enache Camelia spunea...

Da cam asa e femaia.... cam asa este ea...are si bune si rele dar ea zambeste...imi place viziunea ta .....:*

Adelaina spunea...

O femeie este frumoasă când este iubită. Motiv pentru care există femei frumoase care aşteaptă în gară...

Rebirthing spunea...

Nu conteaza parerea mea. Tu ai scris postarea asta, asadar tu asta crezi ca ar insemna o femeie frumoasa. Am dreptate ?

. spunea...

foarte ingenios punctata frumusetea. surprinzator e faptul ca ai reusit sa captezi in esenta pura naturaletea feminina. :) nu toti apreciaza asta. felicitari.

George Colang spunea...

Redirthing@ cred ca este evident, o femeie este frumoasa si daca nu scriam eu nimic pe blog. eu sunt doar un mic reper in aceasta nebuloasa.

George Colang spunea...

Juliet@ apreciez ceea ce ai scris acum dar si ce ai punctat anterior cu privire la art mele. asa este, insa depinde de peron.

George Colang spunea...

Kriss@ multumesc :)

George Colang spunea...

Camelia@ eu nu cred ca asa este femeia :) ar fi trist daca femeia ar fi doar atat. este mult mai mult. insa, acele aspecte nu pot fi descrise in cuvinte:)

Andra spunea...

O femeie este frumoasa cand se simte frumoasa in imperfectiunea care o mistuie. Cand se arunca cu nesat in imposibil si ireal, chiar daca realitatea posterioara apasa asupra inimii. Cand se simte cea mai frumoasa pentru "leul" ei!

George Colang spunea...

Andra@ citind mesajul de dimineata mi am dat seama ca ceea ce ai scris u este mult mai pertinent decat ceea ce am scris eu. Foarte frumos spus si aratat. multumesc pentru tot :)

La Rose Jaune spunea...

O femeie este frumoasa cand se simte iubita si apreciata de cel pe care si-l doreste. Iradiaza pur si simplu!

Delia spunea...

Dumnezeu a dat femeilor trei calitati: frumusete, intelepciune, fidelitate. Punand conditia ca nici o femeie sa nu le
aibe pe toate trei.

Unknown spunea...

si cu toate astea...toti vreti "bunaciuni" :P

Anonim spunea...

Nu ştiu cum este ‘femeia ideală’, ştiu cum este ‘femeia infernală’. Nu ştiu nici cînd este ‘o femeie fumoasă’, ştiu cînd este ‘o femeie perfectă’.


‘[A]r fi frumos să te semnezi atunci când scrii un comentariu’, dar ar fi perfect să sugerezi o semnătură.

Rheea spunea...

TE.a inspirat ceva anume atunci cand ai scris? sau au fost gandurile tale dintr.o dimineata?
Caci e frumos!
Si mersi:p

Laura spunea...

Ceea ce ai scris tu pare a fi o descriere pura a femeii sub forma unui ideal de iubire.O femeie se simte frumoasa daca ii iubesti si imperfectiunea,nu doar perfectiunea.O femeie se va face frumoasa doar pentru tine daca stii sa o respecti,iar daca stii sa convingi o femeie ca stii ce inseamna respectul spune multe despre tine.Majoritatea femeilor cand se privesc in oglinda incep sa se injoseasca :"Sunt prea grasa...sunt urata".Se va simti mereu perfecta doar cand se va privi in oglinda ochilor celui pe care il iubeste,si o iubeste.O femeie frumoasa nu va plange niciodata cand ii vei spune "nu arati bine azi",si nici cand ii vei spune "esti frumoasa".A mai auzit aceste vorbe banale si de la alta majoritate.Incearca sa o alinti cu "Esti singura femeie frumoasa din viata mea",se va simti deosebita pentru ca este singura persoana frumoasa din viata ta....Cred ca am aberat cam mult si am scris prostii.
p.s.: Ai scris frumos despre aceasta tema interesanta pentru unii si poate ignorata de altii.

Unknown spunea...

O femeie este frumoasă când este înconjurată de soţ,copii,nepoti şi când este iubită!!!Mi-a plăcut foarte mult ce ai scris!

Anonim spunea...

imi place ca ai adaugat si partea cu oglinzile... :)

Doppelgänger spunea...

Bai, it goes something like this: beauty is in the eye of the beholder. :-? Asta ar cam fi rezumatul, pe scurt. ;;) Totul este relativ si chestia asta nu face exceptie de la regula. ;;) Din fericire.

Ioana spunea...

sunt total de accord....si nu in ultimul rand o femeie este frumoasa cand nu se lasa doborata de nimeni
si nimic...o femeie puternica("in spatele unui barbat puternic se ascunde o femeie frumoasa")

Oana Emilia spunea...

Genial...
Atat am de spus.

George Colang spunea...

La Rose Jaune@ asa este :)

George Colang spunea...

Pentru Roxx, Andrei, Ioana, Wanna: multumesc :)

. spunea...

may i ask, ce facultate ai urmat? :)

George Colang spunea...

Kriss@ filosofie si drept :)

Pioneză? spunea...

frumos./

sissy spunea...

ma surprinde cat de bine ai descris frumusetea interioara, cat si cea exterioara in esenta ei, dincolo de standardele modelelor de pe podium.
din pacate, ma intreb cati lasa superficialitatea la o parte si au viziunea ta...

RedRidingHood spunea...

nu cred ca puteai reda intr-un mod mai profund frumusetea unei femei...
frumos...

vera spunea...

oglinzi ...o femeie este frumoasa atunci cand se simte cu adevarat femeie... frumusetea despre care vorbesti tu este un lucru pe care o femeie il emana si il inspira ... o femeie este frumoasa exact atunci cand nu demonstreaza asta...frumusetea adevarata a unei femei consta in naturaletea cu care isi poarta frumusetea ...

Unknown spunea...

O femeie e frumoasa atunci cand e single pt. ca 1-are mai mult timp sa se aranjeze, si 2-isi cauta partener.
In rest...eu cred mai mult in "cat esti de interesanta" decat in "cat esti de frumoasa". Oricum e un subiect interminabil! :)

George Colang spunea...

afostodatavera@ sissy@ silvi@rocsanna@ sunt de acord cu voi. acum vin de la un bal si am vazut o sumedenie de ''fete frumoase''. o baie in care se spalau toate, nu era nimic de descoperit, sau asa cum zice silvi: nu erau interesante. cat despre baieti, nu am vazut niste maimutoi mai urati ca ei. paradoxul este in felul urmator: unele fete frumoase tin mortis sa se faca urate, in schimb baietii, orice ar face, nu depasesc era grobianismului. fetele astea usoare, multe din ele, sunt produsul fanteziei mintilor perverse ale gorilelor in stare de erectie:) mi e mila d ele dar sincer ele aleg acesta situatie. si mai sunt fetele care nu ies in evidenta si care nu tin mortis sa iasa in evidenta..ele sunt cele mai frumoase, ele sunt singurele care stiu ce inseamna sa iubesti si sa suferi din asta. pentru ele si pentru lumea lor, si asta implica o lume separata de cea a maimuteleor masculine, am un singur lucru de zis: respect.

FrumoaselorDinPadureaAdormita spunea...

Sunt doar cuvinte goale...cuvinte menite sa fie spuse si auzite... Multi baieti ar sti sa spuna cuvintele astea, insa nu multi au ipocrizia sa o faca doar pentru a starni admiratie si iluzii desarte.
Exista baietii aceia despre care vorbesti,dar ei atata stiu... nu ii duce capul la mai mult.Ei sunt,daca vrei tu,persoane fara discernamant. Tu, prin toate aceste cuvinte,iti folosesti discernamantul pentru a rani...lucru care este mai de blamat decat prostia primitiva.
Si bineinteles ca exista fetele care au asteptat sa le fie apreciata frumusetea interioara atat de mult timp, incat citind aceste cateva cuvinte bine ticluite se topesc ca untul in tigaie...de cand asteptau sa se nasca baiatul care sa aiba aceasta gandire, aceasta "viziune"!
Eh!Aud ca ai facut facultatea de filosofie.Felicitari! Ai invatat arta manipularii si prostirii pe fata :))

P.S. Catch me if you can!

George Colang spunea...

FrumoaselorDinPadureaAdormita@ Daca tu crezi ca eu am blogul asta doar pentru a starni admiratie si iluzii desarte, si chiar simti asta, atunci te inseli. o seara buna

S.Sasha spunea...

Sa fie inima mereu in foc? Da, poate asa ar fi normal .. si bine, depinde.Insa am trecut de multe ori prin situatii in care desi se merita cu varf in indesat sa ma implic intr`un anumit fel, inima mea nu vroia.Nu nu, doi pasi inapoi si rece rece rece.Foc lipsa.De`asta zic, cand am avut cea mai mare nevoie de el n`a fost acolo.Dar stiu ca intensitatea lui va creste la momentul potrivit.

P.s. Imi place cum scrii. :)

George Colang spunea...

Sasha@ multumesc :)

literelibere spunea...

of, romantismul asta ne face sa inventam femei si barbati. si ne mai miram apoi ca nu corespund realitatii. :)

vera spunea...

sunt putin mai mult decat offtopic,dar cu totii ajungem sa manipulam, sa fim ipocriti, sa mintim macar o data in viata...indiferent cat de frumosi si cat de interesanti suntem ... in viata trebuie sa inveti sa nu te lasi manipulat si prostit, sa nu refulezi si sa nu acuzi ...fiecare are dreptul sau de a fi si de a se expune...
cum poti sa ai frumusete interioara daca astepti sa apara cineva care sa ti-o aprecieze?...cum poti sa fi frumos daca tanjesti dupa cineva care sa te vada?...frumusetea vine din interior ...tu esti interiorul ...nu trebuie sa apara nimeni invaluit in cuvinte poleite ca sa iti descopere valoarea!

George Colang spunea...

afostodatavera @ asta ziceam si eu :)ms

George Colang spunea...

literelibere@ ma bucur ca ai mai trecut si pe aici. vezi ca eu nu ti am uitat blogul :)

FrumoaselorDinPadureaAdormita spunea...

afostodatavera:Ai perfecta dreptate!Si poate ca nu ai citit cu tonul ironic cu care am scris eu referitor la fetele care asteapta sa fie descoperite.
Sa nu acuzi...consider ca am un simt PREA justitiar incat sa privesc cu indiferenta.Toti gresim.Unii,insa,sunt capabili sa isi vada greselile, cu credinta in suflet ca ulterior vor fi mai buni. Poate nu am dreptul de a judeca,dar il am pe acela de a imi exprima parerea...iar parerea mea este ca lipsa intentiei este absolvita de orice vina in fata premeditarii. Si toti ne pricepem la vorbe. Pacat ca faptele ne tradeaza de fiecare data.

offshore: Cum poti vorbi de frumusetea interioara nu a unei femei,ci a oricui,cand tu judeci o masa de oameni dupa aparente?Cand tu esti omul care eticheteaza si catalogheaza? Este atat de pervers modul in care iti asumi rolul de observator obiectiv! Cum poti?

George Colang spunea...

FrumoaselorDinPadureaAdormita@ nu cred ca are rost sa transformam blogul in piata. multumesc pentru critica ta ''obiectiva''. o seara buna

Domnişoara Cri spunea...

Nu pot sa ma incred 100% in ce spui pt ca sunt femeie [nu gandesc ca un barbat]si pt ca viata m-a invatat ca nu trebuie sa fiu naiva [ implicit sensibila si inca increzaoare in frumusetea interioara].
Trist e ca 90% din barbati nu vad frumusetea asa, lucru care transforma femeia in robot[ trebuie sa am fund bombat, trebuie sa am sanii mari, trebuie sa am par perfect] si greu, daca nu aproape imposibil sa am ocazia de a intalnii un barbat care face parte din restul de 10%.
As putea incheia cu spearnta dar nu cred ca ar fi adevarat in totalitate.

FrumoaselorDinPadureaAdormita spunea...

Ma asteptam macar la un argument pertinent de la cineva care se considera capabil si indreptatit sa isi apostrofeze semenii.Sau de la cineva care pretinde ca spusele sale ar avea vreun alt sens decat acela de a forma fraze intortocheate ce se doresc a fi filosofii.Nu am pretins a critica obiectiv.De altfel, nici nu as avea cum! Tot ce voi spune sau voi face vreodata va fi prin prisma subiectivitatii personale. Ca noi toti de altfel!

Daniela spunea...

Cand are sufletul pur, si cand este demna in fata suferintei.

Andrada spunea...

ai foarte multa dreptate...dupa parerea mea de copila...o femeie/fata este frumoasa atunci cand este "altfel"...cum ai punctat si tu...se distinge primordial naturaletea...insa fiecare femeie este frumoasa si are ceva aparte in ochii cuiva...nu este necesar sa se creeze un mit al "femeii frumoase"...atat timp cat in spatele unui zambet nu se ascunde nimic impur...toate suntem "frumoase"...:D

HnH spunea...

nu am avut rabdare sa citesc toate comentariile asa ca daca cumva comentariul meu aduce la o repetitie enrvanta, ma scuzi. vreau sa spun ca fie nu am inteles la ce te-ai referit, fie nu sunt de acord cand ai spus :"O femeie frumoasa pentru cei din jurul ei, o sa fie mereu rea!"
mai cred ca ultima afirmatie despre cand este o femeie frumoasa le include daca nu complet, atunci partial pe toate celelalte .. ca sa nu spun conditii..cerinte.

George Colang spunea...

HnH @ am mai spus, o femeie este frumos si fara ''cerintele'' enumerate mai sus. cat despre ultima idee care le include partial sau absolut pe toate, asa este, in ultima instanta orice femeie este frumoasa in felul ei, numai ca unele stiu sa si arate frumosetea, iar altel o ascund cu ardoare.

HnH spunea...

sunt de acord. (:

HnH spunea...

sunt de acord. (:

BLAK ANGEL spunea...

Cit adevar in cele spuse si ce trist e faptul ca multe femei uita in ce consta frumusetea...

Anonim spunea...

interesanta abordarea ta,trebuie sa recunosc ca nu am mai auzit o astfel de descriere a frumusetii feminine..o descriere in care sa se imbine armonios frumusetea exterioara cu cea interioara(cu gandurile,instinctele,modul de a actiona al fetelor/femeilor.
o femeie este frumoasa atunci cand este ea,cu defecte si calitati,cu zambete de bucurie si lacrimi izvorate din dezamagire,atunci cand desi nu vrea ii pasa de ce spun ceilalti,insa nu uita sa adapteze sfaturile celorlalti la propriul stil.
o femeie e foarte greu de inteles ,oricat ai incerca sa-i descifrezi misterul ,ramane o enigma,pentru ca niciodata nu stii ce se ascunde in spatele chipului surazator(ipocrizie,amaraciune,sau fericire si sinceritate)

Amalia Draghici spunea...

Cred ca o femeie este frumoasa atunci cand rade,cand zambetul ei ii face pe cei din jur sa se simta bine/le ofera stabilitate,incredere.:)

LittleCaty spunea...

O femeie e frumoasa atunci cand e fericita cu adevarat, cand se simte bine in propriul corp, cand se simte implinita, cand are incredere in propriile forte si cand e iubita

morpheus spunea...

Buna Geo,
Imi place "atmosfera" de pe blogul tau, e chiar ok. De asemeni imi place muzica creata de tine, muzica ce-ti pune in valoare subiectele blogului. Nu stiu daca ceilalti au stat sa asculte piesele tale si sa citeasca in acelasi timp posturile.. e genial!
Apreciez oamenii, tu ai caracteristici similare umanitatii cerute-n zilele noastre. Cat despre subiectul postarii, tot ce stiu e ca femeia frumoasa se cunoaste de dimineata..

Melek spunea...

o femeie este frumoasa cand este inteligenta! de ce? pt ca doar cu ajutorul inteligentei poate sa-si expuna si sa-si pastreze vie adevarata frumusete!

Adriana Niculescu spunea...

imi place mult cum vezi tu o femeie felicitari

Anonim spunea...

Orice femeie, indiferent ca dupa standardele de frumusete e urata ca dracul sau superba, are momentele sale de frumusete sau de uratenie...

Iar frumusetea nu sta doar in ceea ce face sau nu face ea. Sta mai ales in ochii care o privesc.

anisoara spunea...

de ce nu ar astepta in gara?

George Colang spunea...

anisoara: pentru ca nu are de ce...

Anonim spunea...

Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!

anisoara spunea...

poate are pe cine:-p

Unknown spunea...

Nu m-as fi putut descrie mai bine :D

Anonim spunea...

O femeie este frumoasa atunci cand stie sa fie femeie, cand are curajul sa planga, sa rada, sa sufere sau sa fie fericita. O femeie este frumoasa atunci cand se lasa descoperita, pastrand mereu o umbra de mister.
O femeie este frumoasa atunci cand iubeste si nu cere nimic in schimb.
Si nu in ultimul rand, o femeie este frumoasa atunci cand stie sa fie ea insasi, orice s-ar intampla.

G.

Offshore spunea...

anonim: sincer, asa este, ce frumos spus, cand nu cere ceva in schimb. da, da, da :)

Anonim spunea...

O femeie este frumoasa cand nu uita sa fie femeie, sa fie om, sa zambeasca...

Anima spunea...

"O femeie este frumoasă atunci când se joacă cu cuvintele la fel cum se joacă şi cu sufletele celor din jurul ei."
Cu tot respectul pentru restul articolului,nu sunt de acord cu fraza de mai sus. Cand te joci cu sufletul celuilalt... nu mai conteaza daca esti barbat sau femeie dar cert este...ca esti un suflet intunecat, un om rau si deci un om urat. Dan Puric vorbea despre Omul Frumos si despre Omul Urat.Comunistii s-au jucat suficient cu sufletele nostre cat sa le simtim umbra care ne inghite si astazi usoara rasuflare. Mai vrei o "frumoasa" in plus care sa faca asta? O sa-mi zici ca n-am inteles mesajul tau dar te asigur ca-mi place ce ai scris despre femeia frumoasa cu exceptia la fraza asta...

George Colang spunea...

Anima@ Ca sa facem o mica distinctie> Omul frumos, la Puric, este un om care se intoarce la traditii si la demnitate, care vede prin religie un mijloc de a fi in acord cu lumea si cu el insusi. Eu cultiv o alta lume aici, omul sau femeia mea tinde spre o altfel de lume sau poate chiar aceeasi. Femeie se joaca in sensul de seductie, era vorba de seductie, ca mod de proiectare in lume, si nu de minciuna, eu cultuiv omul puternic care nu are nevoie de nimic, de principii religioase sau orice altceva, ci de el, de vointa lui, pentru a trece prin lume...

Sam.sara spunea...

Suna teribil de frumos, se creeaza o anumita senzatie de identificare cu ceea ce scrii, iar pentru cele de sex feminin nu e la nivel ideatic, ci la un nivel cat se poate de concret, concret ce la determina sa se observe. Poate e varsta, poate nu, dar in afara de curajul de a vorbi despre femeie nu mi se pare atat de "laudabil"... interesant, dar drept sa-ti zic, ma plictisesc cuvintele pe care le stiu deja(a se face diferenta intre a-mi fi fost spuse si a le sti). Iti ziceam exact de tipul asta de variatiuni pe o tema consumata de replici ce nu sclipesc, ce au voluptate dar la cateva minute de la "impact" se pierd in platitudine, tocmai prin frecventa exprimarilor ideilor de genul. E frumos sa auzi cuvinte frumoase, spuse frumos, pe o tema frumoasa despre frumusete. Observ ca, exact ca si mine, iti place sa asezi cuvintele, dar uneori isi pierde rostul(asta daca nu faci o profesie din treaba asta si ajungi sa castigi bani din comertul de vorbe).

Ina Todoran spunea...

F fain expus. O femeie este frumoasa sau mai bine zis se simte frumoasa atunci cand este apreciata corect, pentru ceea ce este ea in esenta ei: fara fard, fara cuvinte, fara masti. Cand te simti iubita te simti frumoasa si poate ca asta si ajunge sa se vada. O naturalete izvorata din iubire.

Chucky spunea...

nu trebuie sa indeplineasca nici o cerinta,nu trebuie sa se incadreze in nici o categorie..depinde de cum vede fiecare frumusetea!oamenii destepti nu cauta frumusetea si perfectiunea,si-o construiesc dupa bunul plac!
o femeie frumoasa e frumoasa si punct..
"the beauty is in the eye of the beholder" [sau beerholder?:D]

Herta Lucescu spunea...

O femeie este frumoasă doar atunci când se simte frumoasă, iar asta numai ea o ştie. Oricum, e de-ajuns. Lumea exterioară nu trebuie să critice sculptura vie de lângă ea. Toţi sunt frumoşi în ipostazele frumuseţii lor, iar aceasta se manifestă diferit pentru fiecare.


( Apropo, nu fiţi aşa siguri că femeia e fidelă.. Am văzut asta mai sus.)

silvia spunea...

Ai spus ca o femeie este frumoasa cand e rea. In cazul asta, ce sens are frumusetea, care denota bunatate cu rautatea? Daca vorbim metaforic, ai dreptate. Poate fi rea cand lupta pentru persoana iubita. Pentru mine, o femeie frumoasa este cea care iubeste si isi accepta defectele si calitatile cu demnitate. O femeie frumoasa este o femeie ce radiaza de pace si intelepciune. Frumoasa postare si plina de sensibilitate :)

Clandestina spunea...

E frumoasa cand nu se minte

Ea spunea...

interesant...

vanda spunea...

frumusetea consta in lucrurile mici pe care noi,si femei si barbati de obicei le ignoram...frumusetea se gaseste in detalii, in priviri, in ochi....

Vera Spirescu spunea...

poiana sufletului meu? :)) mor, colang

Anonim spunea...

ralu:foarte tare

corina spunea...

Standardele pe care barbatii le au in materie de femei sunt diverse, dar se pare ca , cel putin in Romania, standardele sunt clare....cu cat esti mai goala pe dinauntru cu atat esti mai frumoasa. Mi se pare jenant ca cele de 1,80, trup de zeita si ochi de caprioara se plang. Ele se plang doar din cauza faptului ca nu au pus mana pe milionarul pe care si-l doreau, si in loc de Lexus merg cu un Bmw...Aud des discutii de genul:
- "Fata te-am vazut in revista aia de scandal, te-ai combinat cu ala?"
- "Da fata, nu e super tare, m-a dus la Paris, am stat la hotel de 5 stele, ce puii mei sa fac!"
In conditiile in care fetelor "comune", ca mine, de ce nu, le este din ce in ce mai greu sa gaseasca ceva palpabil si sincer, si le vezi ca , ori se complac in relatii doar de dragul de anu fi singure, ori raman "fete batrane" si tot la un compromis banal ajung.
Daca te duci in cluburile din Bucuresti, le vezi cum se dau jos din masini de lux, toate parca sunt trase la xerox - rochii cat mai scurte, cat mai multa piele la vedere, agatate de gaturile "bancherilor"...Degeaba sustinem noi ca frumusetea e trecatoare, atata timp cat femeile pot fi schimbate mai desc decat sosetele , de ce nu?! La 25-26 de ani deja esti considerata trecuta...Am ajuns sa compar viata de zi cu zi , cu viata unui manechin care la 26 de ani este inlocuit cu o pustoaica de 16 ani. Trist!
Din pacate, se pare ca frumusetea vine uneori la pachet cu niste doze insuportabile de infatuare, ingamfare prosteasca si mandrie irationala.

P.S. Se pare ca am reust sa postez , pana la urma :)

George Colang spunea...

Corina@ Te inteleg. Insa, acest tip de frumusete apune si el cu timpul. Nu exista perfectiune, si ele au probleme, chiar daca nu o sa ti vina sa crezi. O sa postez un art despre asta chiar acum:)

BuburuzaBia spunea...

Daca stii sa te faci placut celor din jur, nu ai cum sa nu fii frumos, fie ca esti barbat ori femeie, vei fi placut doar oamenilor frumosi care stiu sa aprecieze. Scuze, m-am repetat putin.

Pifuneata spunea...

Eu as mai continua cu: o femeie este frumoasa cand se simte cu adevarat frumoasa. Si stii cand are starea asta cel mai adesea? Atunci cand se simte ca este iubita si cand iubeste cu toata fiinta ei! O femeie indragostita este vizibil mai frumoasa! Zambeste mai mult si e plina de optimism!

Stefania spunea...

Stii foarte bine pe ce sa insisti.Felicitari!Ai un mod tare interesant de a scrie.Practic,captivezi cititorul cu fiecare cuvant.Cuvintele tale sunt intr-adevar insufletite.

Ai dreptate in tot ceea ce zici.Cred ca,in primul rand,o femeie este frumoasa atunci cand este iubita,pentru ca altfel se simte singura,pierzandu-se prin praful vietii.Sa nu mai zic de momentele in care iubeste atat de mult si dragostea nu ii este impartasita.Prin urmare,indiferent cat de imperfecta ar fi o femeie,devine perfecta la atingerea iubirii.

Succes pe mai departe!

Unknown spunea...

O femeie mai este frumoasa si atunci cand se va reintoarce la vechiul iubit doar pentru a se convinge ca inca mai e capabila sa-l seduca.

Nico spunea...

M-ai convins. Trebuie sa las modestia la o parte: sunt frumoasa. Pe dinauntru si pe dinafara. Thanx :)

joschilotii spunea...

Sunt o femeie frumoasa!

maya spunea...

O femeie e frumoasa cand a depasit nevoia de a se prezenta lumii ca atare, cand se place pe ea asa cum e fara masti si artificii. As zice ca frumusetea e mai degraba o problema de atitudine decat de dat natural
Orice femeie e frumoasa cand o privesti cu ochi de indragostit, asta are darul de a sterge orice defect pe care ea l-ar putea avea