vineri, 25 martie 2011

Femeile sunt frumoase când iubesc

           Femeile au ceva ce noi nu o să avem niciodată. Nu sunt pus aici să dau un răspuns, dar ştiu, văd, simt, este dincolo de toate şi de tot. Au un anumit fel de a fi, natural, sortit ascunsului. De fapt, când vorbim de femeie, nu putem decât să vorbim în termenii genuinului, dar asta nu înseamnă că nu pot fi aşi ai minciunii. Tocmai pentru că sunt naturale, că simt, că se lasă conduse de instinct, asta le face să treacă uşor în artificial, să fie dincolo de ispita noastră de-a recunoaşte adevărul.  Asta e, nu e nimic de spus, decât de falsificat!
            O femeie este frumoasă când iubeşte, orice aş spune, nu cred că există lumină mai frumoasă decât ochii lor, nu cred că există căldură însufleţită mai mare decât sufletul lor. Nu cred să putem pătrunde vreodată în lumea lor. Interesantă vorba aia cu femeile sunt creaturi menite să fie iubite, şi nu înţelese. Aşa e! Să trecem dincolo de logică şi încâlceli factuale şi să iubim aceste făpturi rupte din miezul nostru. Să le iubim cu tot focul nostru şi să trăim întru ele. Să nu ne ascundem după cuvinte, să fim părtaşii faptelor, să le arătăm că ele sunt jocul nostru, menirea şi împlinirea de atins. Să nu ne închidem în orgoliu, să fim avizi de minciună, să ne lăsăm ispitiţi de realul zilelor noastre, de dansul lor. Să iubim şi să fim iubiţi, atât şi nimic mai mult! 

20 de comentarii:

Cana cu Cirese spunea...

pai da! pt ca jucam totul pe o Carte! asa cum pariati si voi la fotbal pe nationala romaniei... toti perdem. asta e!

. spunea...

femeia indargostita ii buna de trimis dupa cumparaturi:)

–•M.E•– spunea...

femeile sunt simple,dar cum in ziua de azi sa fii simplu e ceva exceptional..cat timp le oferi iubire si intelegere,ca si voi barbatii de astfel,totul va fi minunat.

Ioana Lavinia spunea...

:) frumos ...

George Colang spunea...

Cana cu cireşe: eu nu pariez, nici nu ştiu mecanismul sau cum se pariază.

George Colang spunea...

Iulia: Şi ce-ar cumpăra? ;)

George Colang spunea...

–•M.E•–: Aveam un articol mai vechi în care spuneam că simplitatea se câştigă prin muncă, capacitatea de prevestire...

George Colang spunea...

your little Jane ...: Mulţumesc!

iri spunea...

si femeile isi pun de multe ori o umbrela in fata luminii. avem tendinta sa nu recunoastem ca defapt sa iubim un barbat e lucrul care ne face cel mai fericite. pentru asta meritati un "multumesc", pentru atunci cand stiti sa inchideti umbrela :)

Anonim spunea...

George, daca mai scrii asa frumos despre femei .... renunt la domnul meu si vin dupa tine !:)))))))) ;)

Unknown spunea...

Foarte frumos spus!

silvia spunea...

Genial! :D Dar si voi aveti o contributie majora la acea lumina din privirea noastra! :)

Zinaida Strinu spunea...

Dupa cum se vede, nu poti vorbi despre femei fara a vorbi si despre barbati. Femeia care ioubeste este jumatatea unui suflet. Cealalta jumatate este barbatul iubit. Si invers. Daca au ales bine, ea radiaza de iubire, el straluceste de fericire, iar dupa ce se stinge flacara, ramane jarul care incalzeste caminul pana in ultimele zile ale iernii vietii.
Off topic: Te rog sa vii sa ma vezi la noua casa a blogului "Noua abordare a lecturii", pe http://9abordare.blogspot.com/ Explicatiile sunt acolo !

Anonim spunea...

In sfarsit un barbat care nu este misogin si are curaj sa vorbeasca frumos despre femei nu doar in particular:D... I already like you:D poate imi dai follow back :D

George Colang spunea...

Silvia: nu ştiu ce contribuţie avem, eu spun doar ce văd.

George Colang spunea...

Zinna: Ok. o să te vizitez.

George Colang spunea...

Alexa: Done! Ai grija ca omul din spatele scrisului poate fi altul:)

Ariana spunea...

Femeile sunt MAI frumoase..atunci cand iubesc :)
"Femeile sunt creaturi menite să fie iubite, şi nu înţelese"...sunt..si nu sunt de acord cu asta ...:)..nu cred ca suntem chiar atat de "dificile"...cred ca si voi, baietii aveti unele chestii pe care noi nu le intelegem (saaau.. nu vrem:P)
P.s. Felicitari pentru blog:)

Maya spunea...

Ce frumos ai scris!What a man! :)

Diana spunea...

Minunat lucru ai observat tu în femei. :)